Workshops en meerdaagse kampen

herfstvakantie 2023 en kerstvakantie 2024

Wil je 2x per jaar op de hoogte gebracht worden van onze nieuwe kampen? Schrijf je dan in op onze mailinglist via info@techniekschuur.be

Herfstvakantie: Junior Techniekdag (6-9 jaar) : maandag 30 oktober 2023 (VOLZET, aanmelden voor wachtlijst mogelijk)

Wie? Doelgroep: 6-9 jaar

Dit is de perfecte dag voor de nog wat jongere techniek-enthousiastelingen onder ons, die graag eens een initiatie willen volgen. We gaan aan de slag met de lasercutter en maken een mooie klok. Iedereen mag kiezen welke tekeningen hij/zij mooi vindt op het internet en dan maken we hiervan ons eigen gelasercutte klok. Verder gaan we ook een heuse muziekdoosje maken met de lasercutter dat het thema van Harry Potter kan spelen.

Geen voorkennis vereist.

Waar? Techniekschuur Lennik: J.B. Van der Lindenstraat 100, Lennik

Wanneer? maandag 30 oktober 2023 van 9-16u, gratis opvang van 8-9u en van 16-18u.

Prijs? 50 euro, 40 euro voor inwoners van Lennik (dankzij steun van de gemeente Lennik)

Inschrijven via info@techniekschuur.be.


Herfstvakantie thema Halloween (9-14 jaar): we maken een pennenhouder, een vleermuis die echt kan fladderen, een flakkerend spookje en een Halloweenklok: woensdag en donderdag 1 en 2 november 2023 (volzet, aanmelden voor wachtlijst mogelijk)

Wie? Doelgroep 9 – 14 jaar

Heeft je dochter/zoon interesse in techniek en wil zij/hij graag in een toffe sfeer en met professionele begeleiding meer leren? Dan is onze tweedaagse in de herfstvakantie jouw ding, want we gaan samen een aan de slag met de 3D printer, de lasercutter en met motortjes. Het thema is halloween en we maken een spookje met de 3D printer, gaan aan de slag met de lasercutter voor een skull pennehouder en een halloweenklok en werken met motortjes om een vleermuis echt te doen fladderen.

Geen voorkennis vereist.

Waar? Techniekschuur Lennik: J.B. Van der Lindenstraat 100, Lennik

Wanneer? wo 1 tot do 2 november 2023. Telkens van 9u tot 16u (gratis opvang van 8u tot 18u).

Prijs? 100 euro, 80 euro voor inwoners van Lennik (dankzij steun van de gemeente Lennik)

Inschrijven via info@techniekschuur.be.


Winterkamp: de “word clock” (9-14 jaar): van dinsdag 2 tot en met vrijdag 5 januari 2024 (volzet, wachtlijst ook volzet)

Wie? Doelgroep 9 – 14 jaar

Heeft je dochter/zoon interesse in machines? Wil zij/hij vooral alles zelf doen? Is er een interesse in knutselen en/of techniek? Schrijf haar/hem dan in voor deze 4-daagse stage workshop waarin we een word clock maken, die het uur via lichtjes achter de juiste woorden toont. We werken met de lasercutter en gaan LEDs solderen. Verder gaan we vooral met Arduino aan de slag en gaan leren de klok te programmeren en leuke effecten te creëren met kleur. We gaan ook stiekem een verborgen boodschap verstoppen die enkel de oplettende ouders gaan doorhebben. Wil jij ook dit unieke design stuk maken, schrijf je dan snel in.

Geen voorkennis vereist.

Waar? Techniekschuur Lennik: J.B. Van der Lindenstraat 100, Lennik

Wanneer? di 2 tot en met vr 5 januari 2024 . Telkens van 9u tot 16u (gratis opvang van 8u tot 18u).

Prijs? 200 euro, 160 euro voor inwoners van Lennik (dankzij steun van de gemeente Lennik)

Inschrijven via info@techniekschuur.be.


Voorwaarden voor annulering van het kamp

De kampen van Techniekschuur Lennik lopen snel vol. Om laattijdige annulatie zonder reden te voorkomen en de kinderen op onze wachtlijst de kans te geven toch nog deel te nemen aan onze kampen, hebben we volgenden voorwaarden voor annulatie:

Zonder doktersattest

Als het kamp wordt geannuleerd, dan zijn dit de opties:

  1. Bij annulering meer dan 30 dagen voor de start van het kamp wordt het inschrijvingsgeld minus 10,00 EUR administratiekosten terugbetaald .
  2. Bij annulering minder dan 29 dagen maar meer dan 7 dagen voor de start van het kamp, wordt het inschrijvingsgeld minus 20,00 EUR administratiekosten terugbetaald.
  3. Bij annulatie van minder dan 7 dagen voor de start van het kamp, wordt de helft van het inschrijvingsgeld terugbetaald .
  4. Bij annulatie zonder reden tijdens het kamp zelf wordt geen inschrijvingsgeld terugbetaald

Met doktersattest

De deelnemer die annuleert met een geldig doktersattest krijgt het inschrijvingsgeld volledig en zonder administratiekosten terugbetaald.